top of page

HAYALLERİ GERÇEKLERE DÖNÜŞTÜREN KOLAY BİR TEKNİĞİMİZ VAR...

Güncelleme tarihi: 6 Tem 2019

Apollo Uzay Programı astronotlarının, Olimpiyat atletlerinin, Jim Carrey, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger ve Will Smith gibi ünlü isimlerin ortak noktası ne olabilir?

Hepsi hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Visualization (Hayal etme / zihinde canlandırma) tekniğini kullanıyor ve öneriyorlar.

Peki bu teknik nasıl uygulanır ve bilimsel açıklaması nedir?

timüs bezi
ACCESS BARS ENERJI CEKIMI

Bugün Access Bars'ın araçlarından biriyle daha tanışıyoruz. Visiualization ile enerji çekimini bir arada kullandığımız bu araç hem eğlenceli hem de çok etkili olması açısından umarım sabah rutininizde kendine bir yer bulmayı başarır. Bıkmadan, vazgeçmeden her gün uygulayın farkı görmeye başlayacaksınız.


VISUALIZATION EGZERSİZİ NASIL YAPILIR ?


1. Rahatlama ve derin nefesler


Öcelikle kendimize oturarak ya da uzanarak rahat bir pozisyon buluyoruz. Sonrasında birkaç tane derin nefes alıyor ve her nefes verişte vücudumuzu ayaklardan yukarı çıkarak gevşetiyoruz. (Özellikle yüz, gözler, çene ve omuzları unutmuyoruz.)


2. Visualization (Hayal etme)

.

Fotoğraftaki gibi ellerimizde bir enerji topu tuttuğumuzu hayal ediyoruz ve bu topun içine (örn. yeni bir iş kurmak istiyorsunuz.) işinizde olmasını istediğiniz özellikleri hayal ederek atıyoruz.

Esnek zamanlı olsun, insanlara yardım etsin, yeni dostluklara kapı açsın, eğlenceli olsun, çok seveyim ve çok para kazandırsın.

Kendinizi işyerinizde detaylı bir şekilde hayal edin. Ne kadar keyif aldığınızı

hissedin. İnsanlara yardım ettiğinizi ve bunun sizi nasıl mutlu ettiğini; kazandığınız parayla neler yaptığınızı gözünüzde canlandırın.

Duyguları ve görüntüleri gerçekmiş gibi hissetmek çok önemli çünkü bu hayali ne kadar detaylı ve canlı görebilir ve ne kadar güçlü duygularla hissedebilirseniz o kadar etkili olacaktır. Şu an hissettiğiniz heyecanı, mutluluğu ve keyfi unutmayın. Gerçek hayatta karşınıza çıkan ve bu hissiyatı taşıyan şeylerin peşinden gidin.


2. Enerji Çekimi


Şimdi bu topun içine enerji çekmeye başlıyoruz. İnsanlardan, dünyadan ve evrenden enerji çekerek topumuzu büyütüyoruz büyütüyoruz ve büyütüyoruz.

Nasıl yapacağım diye düşünmenize gerek yok sadece "enerji çek" demeniz yeterli. Önemli olan niyettir.

Zamanla enerji akışını çok daha rahat hissedeceksiniz.

Daha sonra bu enerjiyi tüm dünyada size ihtiyacı olan, size bu işle ilgili katkıda bulunabilecek, işinizi geliştirecek ve sizin yardım edebileceğiniz insanlara gönderiyoruz. Bu sayede enerjiyi sana ihtiyaç duyan, senin ihtiyaç duyduğun ve seni bulması gereken insanlara dağıtıyoruz. Hepsi bu kadar.

Her gün bu çalışmayı yaparak hayalinizi hem kendinize hem de evrene ne kadar çok istediğinizi hatırlatın. Bilinçaltınız ve evren sizin için çalışmaya başlayacaktır.


NEDEN İŞE YARAR VE BİLİMSEL GERÇEKLER ?


1. Reticular Activating System (RAS)


Beynimiz gün içinde gördüğümüz her görüntüye, duyduğumuz her sese aynı önemi verseydi bloke olur ve işlev yapamazdı. Bu nedenle RAS denen ve önemli gördüklerini bize ileten önemsizleri ise dışarıda bırakan otomatik bir filtreleme sistemine sahibiz.

Peki bu filtre hangi bilgilerin geçeceğine nasıl karar verir ?

1- Hayatta kalmamızla ilgili bilgiler

2- Bizim için önemli olan konularla ilgili bilgiler.

Örn. ev kiralamaya karar verdiğiniz bir gündesiniz ve yolda yürüyorsunuz. Bilinçli olarak bakmasanız bile sokakta daha önce hiç fark etmediğiniz kiralık tabelaları birden dikkatinizi çekmeye başlayacaktır.

Ya da bir araba almaya karar verdiniz ve nedense beğendiğiniz araba modelini her yerde görmeye başladınız. Oysa daha önce de oradaydılar ama sizin için önem arzetmiyorlardı ve bu yüzden filtrenizden geçip size ulaşamıyorlardı.

Yaptığınız her "zihinde canlandırma egzersizi" ile RAS filtrenize sizin için önemli olan bu konuları öğretir ve hatırlatırsınız.

Böylece hayaliniz her ne ise onunla ilgili hiçbir detayı kaçırmaz, karşınıza çıkan olasılıkları ve fırsatları fark etmeye başlarsınız.


2. Beyin aslında canlı bir hayal ile gerçeği ayırt edemez.


Tuhaf mı? İspatı çok kolay. Gözlerinizi

kapatın. Sulu, iri ve sapsarı bir limon hayal edin. Bu limonu alın tezgahta ikiye bölün ve bir dilimini ısırıp yiyin. Ne kadar ekşi ve sulu olduğunu hissedin. Ağzınız sulandı mı ? Cevap evetse beyninizi bir hayalle kandırdınız ve şu an limon yediğinizde vereceğiniz tepkileri veriyor.



Psikolog Dr. Denis Waitley 1980 ve 90'larda Olimpiyat atletlerine visualization tekniğini uygular ve bu esnada bütün sinirsel faaliyetlerini kaydeder.

Atletlerden zihinlerinde yarışta koştuklarını detaylı bir şekilde canlandırmaları istenir. İlginçtir ki gerçek bir yarıştayken aydınlanan beyin bölgeleri, hayal ettikleri esnada da aynı sıra ile aydınlanır.

Bu da gösterir ki; duygusunu da hissettiğimiz bir hayal, beyin için gerçekle aynıdır. Beyin canlı bir hayal ile gerçeği ayırt edemez.

Hayal ederken mutlu, uyum içinde ve heyecanlı hissettiğimizde, beynimizi isteklerimize ulaşmak için harekete geçirir ve nöron bağlantılarımızı da buna uyum sağlayacak şekilde yeniden yaratırız.


ACCESS BARS VE VISUALIZATION

Farkında olduğumuz ya da olmadığımız

önyargılarımızın, inançlarımızın ve düşünce kalıplarımızın bazıları hayatımızı kurtarsa da çoğunluğu bizi sınırlar ve gerçek potansiyelimizi limitler.

Örneğin kaçan bir grup gördüğümüzde oturup ben de kaçmalı mıyım diye düşünmez otomatik olarak korku hisseder ve kaçarız. Bu hayatta kalma güdüsü ile bize eklenmiş bir otomatik pilot hareketidir ve gereklidir.

Ama kedi gördüğünde korkma ve kaçma bu güdünün yanlış programlanmış halidir ve sokaklardaki kedilerimizin sayısını düşünürsek, hayatınızı oldukça zorlaştırabilir.

Bunlar gibi ilişkilerle, sağlıkla, parayla, başarıyla vs. yani hayatınızın her alanıyla ilgili geçmiş deneyimlerinizle oluşan ve farkında bile olmadığınız onlarca olumsuz kalıba sahibiz.

"Access Bars" seansları ile bu kalıplarınızı temizleyerek hayatınızı değiştirebilirsiniz.


Anlattığım Visualization Tekniği, Access Bars seanlarından sonra bazı müşterilerime gösterdiğim bir yöntemdir. Yapılan bilinçaltı temizliğinden sonra kullanıldığında etkisi ve keyfi muhteşemdir.


Seanslarımızda ilk aşamada yapacağımız enerji çalışması ile farkında olduğunuz ya da olmadığınız, sizi limitleyen her tür yargının, inanışın ve kalıbın enerji blokajlarını çözer ve özünüzde olduğunuz kişiye tekrar kavuşmanıza yardım etmeye çalışırız.

Ardından da sizi "Soruda Kalma Tekniği " gibi araçlarla tanıştırarak hayal ettiklerinize ulaşmanızı kolaylaştırmayı hedefleriz.


Yazılarımdaki amacım, Access Bars'ı tanıtmanın yanı sıra size tek başına kullandığınızda da fayda sağlayacak yöntemler sunmaya çalışmaktır.

Bu sebeple ister Access Bars Seansları'na katılın, isterseniz de sadece yazdıklarımı uygulayın. Emin olun ki iki seçim de size fayda sağlayacaktır.

Size hangisi hafif hissettiriyorsa lütfen onu seçin.


Hayatın tümü size kolaylık, neşe ve ihtişamla gelsin !!!

Sevgilerimle...

Yeşim Kara

 

NOT: Bu ve bunun gibi daha fazla yazı için lütfen beğeniye (❤️ )tıklamayı ve bloğuma üye olmayı unutmayın. 😊

Randevu ve bilgi için:

web: www.yesimkara.com

instagram: yesimkara_com

124 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page